fbpx

За розбещення неповнолітніх франківчанок відповідатимуть двоє студентів-арабів з Тернополя

Суспільство 19:07, 29.12, 2015

За статеві зносини з неповнолітніми перед законом відповідатимуть двоє іноземних студентів Тернополя. Санкція статті, яку інкримінують іноземцям, передбачає покарання у вигляді обмеження волі або позбавлення волі на строк до трьох років.

У публікації на одному із місцевих сайтів йшлося про те, що студенти-іноземці з Івано-Франківська начебто "передали" двох неповнолітніх дівчат для розваг своїм друзям-іноземцям у Тернопіль. Правоохоронці перевірили інформацію та знайшли зниклих франківчанок на одній із квартир у Тернополі, передає TV-4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Франківську поліція роз'яснила студентам-іноземцям, що не можна розбещувати неповнолітніх

"Поліція зарежимила будинок. Приїхав громадянин, скажем так, арабської національності на автомобілі. Почали допитуватись його, бачив-не бачив дівчат. Ним був здійснений дзвінок, через декілька хвилин дівчата вийшли з будинку. Почали говорити поліцейським, що вони є мешканки Тернополя, все нормально, в них все добре", – розповідає радник Голови Національної поліції України – т.в.о начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Поліцейські почали з’ясовувати, де батьки дівчат. Тоді вони і зізнались, що самі – з Івано-Франківська. Втекли з дому, їхали в Полтаву. Добрались до Тернополя, та на потрібний поїзд треба було трохи зачекати. Втікачки сконтактувались зі знайомими іноземцями з Франківська, ті дали їм координати до тернопільських. Дівчата, яким 12 та 13 років, оселились в них на дві доби, допоки поліцейські не знайшли їх.

"В Івано-Франківську ці дівчата мали інтимні стосунки з арабами, скажем так. Ці інтимні стосунки були неодноразові. Їхали знову ж таки до арабів в Полтаву, приземлилися в Тернополі в арабів. Будь-яких насильницьких дій щодо цих дівчат не було", – каже Олександр Богомол.

Іноземці навчаються в одному із тернопільських вищих навчальних закладів. Їм 22 та 23 роки. Тернопільські поліцейські розпочали проти них кримінальне провадження за статтею 155-ю, частиною першою, а саме статеві зносини з особами, які не досягли статевої зрілості. Зараз проводять розслідування. Санкція статті, яку інкримінують іноземцям, передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий термін.

Нагадаємо, в Івано-Франківську іноземні студенти розбещували неповнолітніх дівчаток. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: