fbpx

Забудова поблизу школи №24: міськрада знайшла для СБУ дві альтернативні ділянки

Суспільство 09:26, 20.07, 2018

Міський голова Руслан Марцінків сьогодні о 7 ранку зустрівся з громадою, яка протестує проти забудови вул. Хіміків – Тролейбусна.

"Моя позиція – незмінна: я підтримую громаду у прагненні зберегти зелену зону", – повідомив мер у мережі Фейсбук.

Міськрада запропонувала СБУ дві земельні ділянки на вул. Ребета та Левицького.

"Сподіваюся на те, що вони цю пропозицію приймуть. І дуже прошу мешканців звернутися з колективним зверненням до начальника СБУ щодо особистого прийому. Мусимо діяти разом. А на сесії міської ради приймемо декларативне рішення, яке ви ініціювали на зустрічі у понеділок",  написав Руслан Марцінків.

Він додав, що впродовж всього часу працюватиме створена робоча група на чолі з першим заступником міського голови Миколою Вітенком.

Також забудовника  зобов’язали  розібрати будівельний паркан і встановити прозору сітку.

"Це допоможе уникнути небезпечних ситуацій з виїзду "сліпого" повороту. А депутат міської ради Андрій Строїч на прохання громади завезе землю на місце висаджених дерев".

Згідно з новою редакцією проекту Генплану поруч передбачено будівництво школи, дитячого садочка та парку.

Як писав КУРС, на Пасічній виник конфлікт через будівництво біля школи №24. БК "Вертикаль" збирається збудувати там дві 10-поверхівки. Частину квартир пообіцяли працівникам СБУ.

Місцеві мешканці подали міській владі електронну петицію проти будівництва і збирають підписи по будинках. Люди хочуть бачити на цьому місці сквер.

18 червня мешканці мікрорайону зустрілися із представниками забудовника. Досягнути домовленості так і не вдалося. Люди погрожували перекрити доступ техніці забудовника до будмайданчика. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: