fbpx

Захід 2017: вперше в Україні виступлять американські і британські альтернативщики Breaking Benjamin i Editors

Стиль життя 17:06, 30.07, 2017

Breaking Benjamin, Editors, Enter Shikari, Pain, The Qemists та In Extremo, три дні на чотирьох сценах, понад 50 гуртів з України, Європи та США, 500кВТ музики, 600 кВт світла, ще більше території, шалений настрій - все це буде і буде гучно на фестивалі Захід 2017, 18-20 серпня під Львовом у с. Родатичі.

ZaxidFest – найбільший open air фестиваль в Західній Україні. Музичний фестиваль “Захід” відбувається неподалік древнього міста Львів (40км по трасі М11 у сторону Польщі). Уже протягом дев’яти років ми тішимо своїх гостей музичними ексклюзивчиками. ZaxidFest – не лише потужні концерти і яскраве шоу, а й відпочинок на природі: кемпінг, розваги, смачна їжа, подалі від бетонних джунглів (насправді не так вже й далеко, всього 30 хв). Локація фестивалю, “Чарівна Долина”, розташована між полем та лісом, має декілька штучних озер, славиться чудовими заходами сонця, комфортним поєднанням світла і тіні у спекотні літні дні. 

Цьогоріч на фестивалі виступить понад 50 гуртів з Німеччини, Швеції, Великобританії, США, України та інших країн світу.  

Американські альтернативщики Breaking Benjamin таки “зламають свого Бенджаміна” – переборють страх перед польотами фронтмена гурту Бенджаміна Барнлі та перетнуть Атлантику. Це буде другий приїзд гурту у Європу. Багаторазові учасники різноманітних американських чартів, володарі платинових, мультиплатинових, золотих альбомів і синглів, автори численних пісень та лонгплеїв, Бенджаміни збирають на батьківщині стадіони. Їх сингл “I Will Not Bow” 2009-го року нещодавно став двічі платиновим – за інформацією The Recording Industry Association of America® (RIAA),  продали уже два мільйони копій. 
 
Британці Editors на фестивалі Захід, ми переконані, стане музичним катарсисом не лише для нас, а й для українських та загалом європейських слухачів вишуканого пост-панку, оскільки гурт вперше приїде в східну Європу. Зазвичай їх турова географія обмежується Німеччиною, гурт став постійним хедом європейських фестів, а цього року музично очолить і ZaxidFest. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: