fbpx

Запрацював додаток для смартфонів "Мобільний Івано-Франківськ"

Суспільство 16:21, 19.05, 2014

В Івано-Франківську створили та запустити мобільний додаток «Мобільний Івано-Франківськ» для систем iOS та Android. Загалом в додатку розміщено близько півтисячі контактів різноманітних структур, організацій та установ.

За його допомогою користувачі смартфонів та планшетів матимуть змогу доступу до різноманітної інформації про місто, заходи та події, що в ньому відбуваються, оперативної інформації та місцевих новин, повної бази даних та телефонного довідника органів управління, закладів культури, спорту, охорони здоров’я, соціальної сфери, бізнес-довідника, адміністративні послуги державних органів тощо. Загалом в додатку розміщено близько півтисячі контактів різноманітних структур, організацій та установ.

Окрім цього, важливою складовою проекту є надання додаткової можливості мешканцям міста впливати на його розвиток через впровадження системи надання звернень, скарг та запитів за допомогою мобільних додатків, що є дієвим доповненням до вже існуючих методів звернення громадян (письмово через відділ звернень або через Інтернет-приймальню) і пов'язано з системою електронного документообігу.

Тобто уся інформація, що надсилатиметься, буде автоматично потрапляти до відповідного виконавця. Тобто звернення швидше розглядатимуться, буде вестися їх облік та буде налагоджено контроль за терміном виконання цих звернень.

При поданні звернення громадянин безперешкодно зможе вказати інформацію про виявлені факти порушень функціональних обов’язків органів влади, нехтування прав громадян, корупційні прояви тощо.

Додаток «Мобільний Івано-Франківськ» був створений в рамках реалізації спільного проекту Івано-Франківської міської ради та Програми розвитку ООН «Створення мобільних додатків для смартфонів та планшетів з інформацією про м. Івано-Франківськ, виконавчу владу міста, адміністративні послуги».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: