fbpx

Завтра у храмі Івана Хрестителя мандрівний священик-екзорцист звільнятиме франківців

Суспільство 16:20, 16.06, 2015

Завтра до Франківська прибуде священик-екзорцист Ян Білецький. Разом із місцевим духовенством він відчитає молитви на звільнення і зцілення.

Як повідомив настоятель храму Св. Івана Хрестителя УГКЦ, ща на вулиці Микитинецькій, Володимир Вінтонів сьогодні, 16 червня, в церкві о 18.00 проходитиме сповідь для усіх, хто бажає потрапити на молитву до священика, інформує Фіртка.

Завтра, 17 червня, починаючи з 7.00 ранку у храмі Св. Івана Хрестителя священики разом із отцем-екзорцистом з Італії Яном Білецьким служитимуть Службу Божу та відчитуватимуть молитви на зцілення і звільнення.

1

"В сучасному суспільстві поширеними є багато масонських речей. Вони фактично заставляють людей постійно здійснювати поклоніння сатані через такі книг,и як видання "Гаррі Поттер" або продукцію "Hello Kitty", навіть через мультики. Для прикладу, у книгах "Гаррі Поттер" вписані реальні заклинання, "Авада Кадавра" є древнім заклинанням викликання духа смерті. "Hello Kitty" символізує собою духа німоти, а рожевий бантик – духа розпусти. Багато музичних творів мають просто захоплюючу мелодію, але в слова і зміст є вкладена хула на Господа. Тому я виступаю проти таких мас-медійних речей і закликаю всі засоби комунікації до покаяння і навернення та неширення подібних речей!" – сказав отець Ян Білецький в інтерв'ю "Екзорцизм  міф чи реальність?" "Католицькому Оглядачу". 

Відповідаючи на запитання, як уберегтися, отець сказав: "В першу чергу ми не повинні мовчати на зло! Також існують молитви, які можуть захистити нас від зазіхань лукавого. Пам’ятайте: найкращий захист – це Сповідь, Причастя і любов до Бога та ближніх. У молитві просіть за цілий рід, щоб вповні отримати Боже милосердя".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: