fbpx

Жіночу інтимну хірургію у Франківську почали практикувати три роки тому

Здоров'я 18:38, 29.06, 2015

За цей час до спеціалістів звернулися близько 2% дорослих франківчанок.

Продовжуючи тему інтимної хірургії у Франківську, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри урології Івано-Франківського національного медичного університету, головний уролог, сексопатолог Департаменту охорони здоров’я ОДА Євген Литвинець зазначив, що серед жінок нашого міста вона не така популярна, як серед чоловіків – звернулось всього 1-2%.

Читайте також: В Івано-Франківську зростає попит на інтимну хірургію серед чоловіків

У деяких випадках жіноча інтимна пластика може бути і вирішенням проблем у статевій функції людини, відзначає спеціаліст. Пластика великих статевих губ має назву "лабіопластика". Проводиться операція при явній асиметрії, яка стає причиною дискомфорту під час статевого акту.

Збільшення проводять, коли великі статеві губи недорозвинені і не можуть виконувати свої прямі функції. Зменшення може проводитися після пологів або вікової атрофії. Пластика статевих губ виконується методом ліпосакції або резекції  зрізання надлишкових тканин.

Ще одна популярна операція  зменшення малих статевих губ. Показами до такої операції є деякі хронічні захворювання, підвищення андрогенів в організмі, зловживання мастурбацією або вроджені фактори, уточнив "Версалю" Євген Литвинець.

Також до жіночої інтимної хірургії належить  хірургічне відновлення невинності, яка не має медичних показів і виконується суто за бажанням жінки.

"Жіночі інтимні операції проводимо близько трьох років",  повідомив фахівець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: