fbpx

Жодна реформа в Україні не працює повноцінно, – Сакварелідзе

Політика 18:10, 14.05, 2018

Ані в судах, ані в медицині, ані в будь-якій іншій галузі український уряд не провів належних реформ, які б дали позитивні результати. Про це член ради партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Давід Сакварелідзе заявив в ефірі ОТБ "Галичина".

Сакварелідзе зазначив, що судова реформа зупинилась на схемі часів Януковича. Під виглядом реформи президент почав заводити своїх суддів. При цьому змін на краще не відбувається. 

Стосовно медичної реформи, то Сакварелідзе переконаний, що медицина в Україні неодмінно має бути страховою. А поряд з цим, каже, про якість змін у сучасній медицині варто запитувати пересічних українців, які найкраще відчувають їхні плюси та мінуси.

"Медицина має бути далекою від державних коштів, державних клінік не має існувати. Адже державна клініка – це "дійна корова", де головний лікар часто назначається не за кваліфікацією. Йому однаково, де протікає кран і чи добре опалюється заклад. Але коли людина тримає в руках поліс, то медичні приватні клініки між собою конкурують і намагаються пропонувати значно якісніші умови, аніж в інших. Відповідно, там немає зайвих ліжок, там економно використовують ресурси, але, перш за все, є якість. І ми ті люди, які побудували 100 лікарень в Грузії. Це все можна зробити і в Україні. Але зробити це силами бізнесу, а не державного бюджету. Адже державне капітальне будівництво – це тотальна корупція",  переконаний Давід Сакварелідзе.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: