fbpx

Золота осінь: франківських пенсіонерів відправлять на три заїзди в табір

Здоров'я 15:50, 05.09, 2018

В Івано-Франківську організували табір для літніх людей на базі муніципального ЛОК "Лімниця", що у селі Вістова Калуського району.

Пенсіонери з Івано-Франківська, за рішенням виконкому, по тижню відпочиватимуть у ЛОК "Лімниця". За проект відповідає департамент соціальної політики.

Як повідомив його директор Василь Семанюк, відбудуться три заїзди. Перший заїзд стартує 17 вересня, другий – з 24 вересня, третій заїзд – з 1 жовтня. 

Планують в такий спосіб оздоровити 75 літніх франківців, по 25 у кожному заїзді. 

"Дні перебування будуть тематичними – заходи відбуватимуться за сферами: культура, спорт, освіта та охорона здоров’я. Старші люди, вони як діти – потребують нашої уваги та спілкування. Цей табір – нагода для них поспілкуватися та відпочити у гарному місті, поруч з найчистішою річкою Європи", – додав на своїй стьорінці в мережі мер Марцінків. 

Департамент соцзахисту пенсіонерів у табір не відбиратиме. Охочих згадати молодість і відпочити впродовж золотої осені просять зголошуватися. 

Оздоровлення пенсіонерів фінансуватимуть з міського бюджету Івано-Франківська.

Нагадаємо, міський голова Руслан Марцінків дав доручення департаменту соціальної політики опрацювати питання щодо організації відпочинку для літніх людей під час оперативної наради. Тоді очільник міста наголосив, що поруч із забезпеченням дозвілля для дітей та молоді літні люди завжди чомусь залишалися обділеними увагою. 

"У дітей та літніх людей багато схожого. Вони всі люблять солодощі та потребують нашої особливої уваги. Тому вважаю, що поруч з таборами для діток маємо створювати й табори для літніх людей. Ми вже організовуємо для них танцювальні вечори. Варто попрацювати й над масштабнішими проектами", – пояснив тоді Марцінків.

Читайте також: Марцінків станцював коломийки з франківськими пенсіонерками. ФОТО, ВІДЕО

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: