fbpx

Звільненого за неналежну роботу Стефурака поновили на посаді начальника обласної Держекоінспекції

Суспільство 12:34, 21.11, 2016

Наказ про поновлення на посаді екс-начальника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області Ігоря Стефурака 17 листопада 2016 року підписав голова Державної екологічної інспекції України Андрій Заїка.

Як йдеться у тексті документу, пишуть Паралелі, "підставою для поновлення стала вимога Національного агентства України з питань державної служби".

1

Як повідомляв КУРС, під час свого візиту на Косівщину міністр екології Остап Семерак побував на незаконних вирубках в НПП "Гуцульщина" і пообіцяв звільнити Ігоря Стефурака з посади за неналежне виконання обов’язків.

Читайте: Начальник обласної екоінспекції, якого обіцяв звільнити Семерак, поскаржився на брак грошей і бензину

Тоді ж у червні голова облдержадміністрації Олег Гончарук визнав роботу Державної екологічної інспекції в області незадовільною після виступу начальника Держекоінспекції в області Ігоря Стефурака під час засідання колегії ОДА та обласної Ради регіонального розвитку.

У серпні Ігор Стефурак через Нацагентство з питань держслужби добився скасування наказу про своє звільнення.

Але у вересні в. о. головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Івано-Франківської області став Руслан Гайда

У жовтні Руслана Гайду було знято з посади.

Нещодавно Ігор Стефурак повідомив, що готує судовий позов до Міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: