fbpx

"Звичайні незвичайні священики": у Франківську вийде особлива книжка

Культура 13:57, 16.01, 2017

Понад 20 історій священиків, які надихають – книгу готує до виходу "карпатське" видавництво "Брустури".

"Звичайні незвичайні священики". Здається, так називатиметься ця книжка. Щойно завершилася перша редактура. Справді, чудове читання випало у різдвяний час. Дуже органічне і атмосферне", – поділився в мережі видавець Василь Карп'юк. 

20 авторів, трохи більше творів, а відповідно, історій священиків, які надихають, – так означив він майбутню книгу. Важливо, що з більшістю її героїв можна перетнутися ще в цьому житті, вважає Василь Карп'юк.

Вихід книги очікують у видавництві "Брустури" під осінь.

КУРС писав, що франківське видавництво "Дискурсус" створило нову видавничу гілку "Брустури". Цей видавничий бренд спеціалізується на гірській тематиці та духовній літературі.

Авторами документальних нарисів про священиків. які зібрало в книгу видавництво, стали Люба-Параскевія Стринадюк (Liuba-Paraskewija Strynadiuk)Khrystia VengryniukYaroslava TymoshchukOstap NožakDzvinka MatiyashРоман ПовзикГалина Лицур-ЩадейRoman GrynivЮлія БоєчкоMary ArcheІван ЦипердюкNazariy Zanoz та ін. і майбутні читачі.

КУРС писав, що видавництво з жовтня до 1 грудня приймало історії про священиків, котрі є прикладом служіння і зразком для парафіян.

На фото: отець Ігор, герой твору ще одного автора книжки Віталія Запеки. "Непересічна історія. як і всі інші, зрештою", – додає видавець. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: