fbpx

Прикарпатець Михайло Харук переміг у слаломі-гіганті на Кубку Європи

Спорт 10:40, 29.01, 2023
НА ФОТО: Михайло Харук

Спортсмен з Прикарпаття Михайло Харук здобув перемогу у паралельному слаломі-гіганті на етапі Кубка Європи в Австрії. Також і завдяки цьому сталася абсолютна перемога української команди зі сноубордингу на чемпіонаті.

Михайло Харук з Івано-Франківщини здобув другу велику перемогу за тиждень. Вслід за тріумфом на Всесвітній універсіаді сноубордист переміг і на етапі Кубка Європи.

Про це повідомили на сторінці Міністерства молоді та спорту України.

Прикарпатець у парі з Аннамарі Данчею переміг у змаганнях із паралельного гігантського слалому, що завершились в Австрії.

“Гімн України пролунав на честь абсолютної перемоги української команди зі сноубордингу на етапі Кубка Європи в австрійському Сімонхохе! Аннамарі Данча та Михайло Харук стали переможцями у паралельному слаломі-гіганті. Для Михайла ця нагорода стала першим досягненням в кар’єрі, Аннамарі втретє виграла етап Кубка Європи”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 21 січня Михайло Харук здобув золоту медаль у гігантському слаломі на Універсіаді. Свою перемогу він присвятив загиблому розвіднику-снайперу зі Львівщини Олегові Мазуру.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: