fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Прикарпатець Михайло Харук присвятив перемогу на Універсіаді загиблому на війні снайперу Олегові Мазуру

Прикарпатець Михайло Харук присвятив перемогу на Універсіаді загиблому на війні снайперу Олегові Мазуру

Спорт 18:54, 22.01, 2023

Сноубордист Михайло Харук з Верховинщини, який здобув для України першу золоту нагороду на Універсіаді-2023, присвятив перемогу загиблому на війні снайперу Олегові Мазуру та закликав присвоїти йому звання Героя України.

“Цю медаль я присвячую моєму другові — снайперу Олегу Мазуру, який у минулому також був спортсменом, але загинув 19 травня під час засідки в Ізюмі, прикривши собою відхід побратимів. Немає любові більшої за ту, коли хтось душу кладе за друзів своїх… Олег часто допомагав мені під час тренувань своїми цінними порадами ще до мого звання чемпіона світу серед юніорів. Сьогодні перед кожним заїздом я згадував про тебе, друже. Тож ця нагорода для тебе, Олеже”, – написав Харук в інстаграмі.

Прикарпатець Михайло Харук присвятив перемогу на Універсіаді загиблому на війні снайперу Олегові Мазуру 1

Він зазначив, що зараз триває збір голосів щодо присвоєння Олегові Мазуру звання Героя України (посмертно), і закликав підтримати відповідну петицію.

“Прошу вас всіх проголосувати. Це визнання — чи не найменше, чим ми можемо подякувати Олегу, який захищав нашу Батьківщину ціною власного життя”, – закликав Михайло Харук.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: