fbpx

"Прикарпаття" програло останній матч 2022 року і втратило шанс боротися за Прем'єр-лігу

Спорт 19:20, 27.11, 2022

Футбольний клуб “Прикарпаття” з рахунком 0:2 поступився команді “Епіцентр” із Кам’янця-Подільського Хмельницької області. Матч відбувся 27 листопада в межах 14 туру чемпіонату Першої ліги України з футболу.

У першій половині зустрічі команди обмінювалися небезпечними моментами біля воріт суперника. Наприкінці першого тайму господарі відкрили рахунок. Після навісної передачі Андрія Беженара нападник “Епіцентру” Руслан Буряк головою відправив м’яч у ворота “Прикарпаття”, пише Суспільне.

Після перерви франківці намагалися відігратися, однак реалізувати моменти команда не змогла. За три хвилини до завершення поєдинку захисник “Прикарпаття” Роман Борисевич збив у штрафному майданчику форварда господарів. Арбітр призначив пенальті. 11-метровий удар реалізував Максим Гірний. Матч завершився перемогою “Епіцентру” з рахунком 2:0.

За підсумками першої половини чемпіонату Першої ліги України сезону 2022-2023 франківське “Прикарпаття” посіло 5-те місце у групі А. Цей результат не дозволяє франківцям боротися за вихід до Прем’єр-ліги України. Команда здобула 15 залікових очок у 14 матчах. У другій половині сезону “Прикарпаття” зіграє у “групі вибування” — когорті команд, які боротимуться за збереження права грати у Першій лізі України з футболу.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: