fbpx

"Прикарпаття" зіграло внічию з "Агробізнесом"

Спорт 09:18, 13.10, 2021

Безвиграшна серія “Агробізнесу” в Першій лізі триває дев’ять матчів з 13 серпня: чотири нічиї та п’ять поразок. На полях суперників команда з Волочиська з п’ятого червня не перемагає протягом шести ігор: нічия і п’ять поразок. “Прикарпаття” у двох попередніх домашніх матчах чемпіонату не перемагало: нічия і поразка. Ось така турнірна мотивація у команд, яких розділяло шість рядків таблиці і відразу сім очок.

У першому таймі було багато боротьби, але без загострення попереду. “Агробізнес” володів ініціативою. Варто відзначити удар Черненка, який парирував Новак. У господарів м’яч не тримався, було багато помилок у простих ситуаціях. Тож перший тайм завершився без голів, інформує пресслужба МФК “Прикарпаття”.

"Прикарпаття" зіграло внічию з "Агробізнесом" 1

На 53-й хвилині небезпечно пробивав Вербний, але м’яч рикошетом пролетів повз ворота. На жаль, у другому таймі глядачі продовжували відверто нудьгувати. Рахунок на табло відповідає перебігу матчу. На 66-й хвилині перший момент в матчі створили господарі. Воробчак на швидкості увірвався в штрафну, і після його удару м’яч рикошетом влучив у поперечину. На 82-й хвилині після подачі зі штрафного пробивав Курило, але його удар потягнув Новак. Забити команди так і не змогли – 0:0.

“Агробізнес” у чемпіонаті не виграє вже десять матчів поспіль, а “Прикарпаття” теж зараз пригальмовує.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: