fbpx

"Ураган" обіграв "Продексім" у першому матчі фіналу Favbet Екстраліги

Спорт 20:32, 08.05, 2021

Івано-франківський “Ураган” сьогодні у Херсоні зіграв перший матч Фіналу Favbet Екстраліги проти місцевого “Продексіму”.

Матч на правах господарів краще розпочали “мельники”. Даніель Роза з вигідних позицій двічі пробив повз, а Корсун програв ближню дуель голкіперу “драконів” Колтку. Відповідь гостей була не менш гострою – спочатку Бакінський врятував після потужного удару Лебедя, а за кілька миттєвостей сольний прохід Абакшина завершився пострілом повз нижній кут воріт, повідомляє пресслужба НФК “Ураган”.

Далі знов в центрі уваги опинився Абакшин, який після виходу віч-на-віч з Бакінським майстерно обіграв останнього і відпасував на вільного Микитюка. Капітан “драконів”, пробиваючи вже у порожні ворота, влучив у Корсуна. Втім, гол не змусив себе довго чекати. Лебідь обікрав на правому фланзі Моспана і, не зближуючись з голкіпером, потужно пробив під поперечку. Диво-гол, який шокував трибуни спорткомплексу ХФСК – 0:1.

Далі – більше. Микитюк прийняв на “стовпа” після введення від Колтка, обіграв Бакінського і відкотив на вільного Масевича. Мар’ян в дотик пробив прицільно та несильно, тож Даніель Роза у підкаті зумів підстрахувати свого голкіпера. Далі глядачі стали свідками футзалу на зустрічних курсах, де на перші ролі вийшли голкіпери обох команд. Тож сирена на перерву зафіксувала мінімальну перевагу підопічних Максима Павленка – 0:1.

Другий тайм розпочався зі взяття воріт. Це Фаренюк та Микитюк на двох організували гол. Перший відібрав круглого в центрі, на швидкості промчав майже весь майданчик і віддав на ліву бровку, де вже чатував капітан “драконів” – 0:2. Далі суперники обмінялись гострими випадами. Колток двічі поспіль врятував після ударів Корсуна та РоніньоАбакшин у ближньому бою не зміг переграти Бакінського, а постріли Лебедя та Микитюка пройшли повз ворота.

За шість хвилин до завершення матчу Даніель Роза вийшов у воротарській футболці. Під час розіграшів п’ятого Колток раз за разом рятував від, здавалось би, неминучих голів, а коли голкіпер вже був відіграний, на допомогу приходили партнери по команді та каркас воріт. Втім, реалізувати штучну більшість “мельникам” не вдалось, тоді як Абакшин ударом зі своєї частини майданичка підбив остаточні 0:3 на користь “драконів” у першому матчі фінальної серії.

Вже завтра, 9 травня, суперники проведуть другий матч серії на майданчику спорткомплексу ХФСК у Херсоні. Початок матчу о 14:00.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: