fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • "Ураган" в екстратаймі поступився "Продексіму" у третьому поєдинку фінальної серії Екстраліги

"Ураган" в екстратаймі поступився "Продексіму" у третьому поєдинку фінальної серії Екстраліги

Спорт 09:41, 18.05, 2021

17 травня в Івано-Франківську відбувся третій матч серії за золоті медалі чемпіонату України серед команд Favbet Екстраліги.

Перші два поєдинки у Херсоні завершилися перемогами «Урагану». «Дракони» обидва рази відзначалися у воротах своїх суперників по три рази.

У першій зустрічі перевага «драконів» була беззаперечною, і вдала робота на всіх фронтах навіть не дала змогу проявити себе «мельникам» під час гри з п’ятим польовим.

У другій зустрічі херсонці вели у рахунку левову частину зустрічі, але кінцівку відверто провалили. Рятівний гол Лебедя спочатку повернув іванофранківців у гру, а дубль від Фаренюка взагалі перевернув все з ніг на голову у тій зустрічі.

У стартові хвилини франківського поєдинку краще себе проявили господарі паркету: Лебідь двічі опинявся у центрі подій, та у першому епізоді врятував Бакінський, а в другому дальній удар від універсала “драконів” пройшов над дев’яткою воріт херсонців, інформує пресслужба НФК “Ураган”.

Франківці продовжували створювати напругу біля воріт “мельників”: Лебідь знову пробив поруч зі стійкою, Онуфрак свій ближній бій голкіперу програв, Абакшин після прострілу Радевича влучив у стійку. Під завершення тайму непогані шанси для того, щоб відкрити лік голам у матчі, втратив Лебідь, удар якого поцілив у каркас воріт. 

Втім, попри ігрову перевагу на майданчику першими відзначитись вдалось гостям. На останніх секундах зустрічі Зварич влучно завершив розіграш кутового – 0:1.

Другий тайм краще розпочали “мельники”, і вже Колтку довелось показувати власну майстерність після пострілів Даніеля Рози та Клаудіньо. “Дракони” відповіли ударами Фаренюка, який з вигідної позиції влучив у голкіпера, Шеремети, що з дальної відстані пробив над воротами, а Абакшин двічі загрожував воротам “мельників”, та відзначитись ніяк не вдавалось. Все ж на 32-й хвилині поєдинку господарі досягнули свого. Масевич опинився у потрібний час і в потрібному місці, з лету завершивши розіграш франківців, – 1:1. Після забитого м’яча “дракони” по-спортивному розізлились і продовжували тиснути на ворота суперників. Фаренюк влучив у стійку, Лебідь знову перевірив пильність голкіпера. Фінальна сирена зафіксувала нічию 1:1, тож суперникам довелось визначити сильнішого в екстратаймі.

У першому естратаймі господарям вдалось вийти вперед. Онуфрак завершив швидку контратаку “Урагану” і змусив шаленіти глядачів на трибунах Манежу КФВ – 2:1! До речі, цей гол став дебютним для Тараса у футболці “Урагану”. “Мельники” відповіли ударами РоніньоДаніеля Рози та Корсуна – в усіх трьох випадках надійно відіграв Кардаш. Другий екстратайм розпочався з гола гостей. Волянюк з “енної” спроби зміг-таки заштовхати “круглого” у ворота – 2:2. До середини другої половини додаткового часу обидві команди “назбирали” по п’ять фолів, а фатальним можна назвати порушення Микитюка на Даніелеві Розі, яке майстерно “домалював” бразилець, і гості отримали право виконати десятиметровий удар. Покарання з позначки виконав Зварич – 2:3. Одразу “Ураган” перейшов на гру з п’ятим польовим, і Фаренюк з вбивчої позиції пробив повз ворота. Розв’язка у матчі наступила на останній хвилині зустрічі, коли Сорокін встановив остаточні 2:4 на користь “Продексіму”.

Таким чином, рахунок у фінальній серії до трьох перемог став 2:1 на користь “Урагану”.

Вже сьогодні, 18 травня, команди зіграють четвертий поєдинок на майданчику Манежу КФВ. Всі квитки на четвертий матч вже розпродано, тож “Ураган” закликає вболівальників прийти підтримати команду у Фан-зоні у Палаці Потоцьких. Початок матчу о 18:00.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: