fbpx

Франківські школярі напишуть листи до депутатів міської ради

Суспільство 11:07, 22.12, 2015

У рамках новорічно-різдвяних заходів, які планують провести у школах, школярі вперше напишуть листи до депутатів міської ради.

Школи підтримали загальноміську акцію "Школярська різдвяна пошта для депутатів міської ради". Про це розповіла начальник управління освіти і науки Наталія Микула сьогодні на оперативній нараді в МВК.

Представники учнівського парламенту у листах напишуть свої очікування та побажання.

"Двічі на рік начальник управління освіти зустрічається з учнівським парламентом міста Івано-Франківська, і ми готували програму освіти міста на 2016-2020 роки. Учні теж брали участь у підготовці цієї програми, тому що вона торкається їхнього життя. Вони висловлювали дуже багато цікавих ідей. Інколи нам здається, що ми дорослі і ми знаємо краще, як навчати чи виховувати дітей, але вони дають багато цікавих пропозицій і порад", – розповіла Микула.

Вона додала, що серед найбільших очікувань учнів – будівництво сучасного центру дитячої творчості, які є в інших містах.

Окрім цього, учителі та учні проведуть ряд новорічно-різдвяних заходів, серед яких акція "Різдвяний дарунок місту", у рамках якої прикрасять дерева на "стометрівці" традиційними різдвяними павучками та сніжинками.

Нагадаємо, цього року напередодні Пасхи школярі  вже прикрашали центральну вулицю великодніми писанками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: