fbpx

Франківський "УКРОП" пропонує Войтику охорону і заспокійливе, – Головенський

Політика 15:23, 31.08, 2015

В "УКРОПі" відреагували на заяву секретаря наглядової ради КП "ЄРЦ" Вадима Войтика, який вважає, що його за критичні публікації "замовила" команда нардепа Олександра Шевченка і "УКРОПу".

Сьогодні секретар Наглядової ради ЄРЦ Вадим Войтик оприлюднив заяву, в якій серед іншого йдеться, що за критичні публікації його "замовив" народний депутат Олександр Шевченко. Тож навіть у разі несподіваної хвороби Войтик просить вважати винним Шевченка. 

Оскільки в контексті "замовлення" згадана, як висловився Войтик, "укропна частина франківської Самооборони", КУРС звернувся за коментарем до керівника міського осередку "Українського об’єднання патріотів-УКРОП" Олега Головенського

"Це якась параноя, манія переслідування… Думаю, заява пана Войтика є ознакою перевтоми, причиною якої є спекотні дні, що встановилися в місті. А ще, можливо, це вияв паніки напередодні виборів до місцевих рад. Адже незаперечним є той факт, що дискредитована корупційними скандалами та бездіяльністю протягом всієї каденції чинної міської влади партія "Свобода", виборчою кампанією якої займається панікер Вадим Войтик, вже не отримає результату минулих виборів та більшості у міськраді. Безперечно, що в нового мера Івано-Франківська – Олександра Шевченка  та в нової міської ради виникне багато запитань щодо діяльності та зловживань як пана Войтика в "ЄРЦ", так і фракції ВО "Свобода" та їх посадовців в міськвиконкомі. Якщо ж пан Войтик на підтвердження своєї "версії" раптом "захворіє" чи влаштує якусь "лайтову" провокацію проти себе самого "в зоні дії відеоспостереження", то варто буде вважати це нічим іншим як передвиборчою провокацією. Я спілкувався з Олександром Шевченком щодо заяви пана Войтика, і він пропонує допомогти в передвиборчий період із безпекою пана Войтика, оскільки, на переконання О. Шевченка, вибори повинні вестися на рівні ідей, програм, можливостей команд,  хто на що буде здатний після виборів, а не провокативними заявами. А ще Олександр Шевченко, який, до речі, не читає текстів Вадима Войтика в соцмережах, оскільки давно забанив автора, попросив нагадати пану Войтику Божу Заповідь: "Не свідчи неправдиво!". Працівники нашого партійного офісу днями завітають до передвиборчого штабу "Свободи" в ЄРЦ та передадуть кілька упаковок заспокійливого", – сказав Головенський.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: