fbpx

На Калущині освятять символічну могилу Провідника ОУН Степана Бандери

Суспільство 05:53, 13.10, 2015

Голова Калуської райдержадміністрації Наталія Бабій провела засідання оргкомітету з питань підготовки та належного відзначення державних свят і культурно-мистецьких заходів у Калуському районі.

Як інформують Вікна, 14 жовтня на території історико-меморіального комплексу Степана Бандери, що в селі Старий Угринів, відбудеться захід, присвячений Дню захисника України, 73-ій річниці створення Української Повстанської Армії та Дню Українського козацтва.

 

Зранку 14 жовтня, о 9.30, представники влади району і міста, священнослужителі, калушани, учасники АТО, молодь, представники громадських об’єднань під супроводом оркестру вирушать пішою ходою на площу Романа Шухевича, де буде проведено віче. Після завершення заходу матимуть змогу побувати на батьківщині Степана Бандери. У Старому Угринові захід розпочнеться о 12.00.

15 жовтня у селі Старий Угринів, на території історико-меморіального комплексу Степана Бандери, відбудеться відкриття та освячення символічної могили Провідникові ОУН. 

Захід розпочнеться об 11.00. Охочі мають змогу виїхати в Старий Угринів із Калуша (вул. Шевченка, 6, приміщення райдержадміністрації) о 10.00.

Раніше до Старого Угринова привезли хрест із могили Степана Бандери у Мюнхені.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: