fbpx

Прокуратура взялася за скандальне будівництво на території ТСОУ біля міського озера

Суспільство 09:07, 03.09, 2016

Івано-Франківська місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом забудови міського озера по вулиці Мазепи, 144.

Кримінальне провадження відкритто за ст. 356 КК України – Самоправство.

Про це йдеться у відповіді прокуратури на запит громадської активістки Наталії Сербин.

"#Мазепи144, забудова 25.08.2016 кримінальне провадження. Ст. 356 КК. Тільки щоб не продались(((", – написала Сербин.

Як писав КУРС, 23 березня суд скасував припис ДАБІ про зупинку скандального будівництва на території ТСОУ біля міського озера.

Нагадаємо, ТСОУ є замовником скандальної забудови біля озера, яка проводиться з грубими порушеннями. Заступник міського голови Олексій Кайда закликав франківців не купувати квартири в незаконних будинках і пообіцяв, що влада зробить усе можливе, аби ці будівлі не були здані в експлуатацію. З журналістами Голова Івано-Франківської ОО ТСО України полковник Петро Никитюк спілкуватися спершу категорично відмовлявся – навіть поскаржився у поліцію, що журналістка КУСРу йому погрожує і тероризує. Никитюк відмовився показати дозвільні документи депутатам міської ради, представникам мерії, архбудінспекції і громадським активістам.

21 січня архбудінспекція видала припис про накладення штрафу і зупинку будівельних робіт на Мазепи, 144, які веде ТОВ "Прикарпаття і К" на замовлення ТСОУ. Сам Никитюк завдяки незаконному будівництву біля озера пересів на BMW Х5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: