fbpx

Радники-заступники: в Тисмениці обранці не можуть визначитись із структурою міської ради

Суспільство 17:04, 06.04, 2016

В Тисмениці на сесії міської ради знову порушили питання про структуру міської ради.

В грудні минулого року депутати міської ради з другої спроби проголосували за структуру, запропоновану міським головою Степаном Свораком. Нею передбачено збільшення штату працівників міської ради та призначення посад радника та помічника міського голови замість заступників.

На минулій сесії 24 березня депутати проголосували за зміни структури міської ради, якими передбачені скасування посад радника та помічника міського голови. Тоді депутати зауважили, що приймають таке рішення, оскільки у радника та помічника міського голови немає ніяких повноважень, а заступники несуть відповідальність.

Однак міський голова Степан Сворак на вчорашній сесії призупинив дію рішення депутатів міськради. Щоб подолати "вето" міського голови, потрібно було дві третини голосів депутатів, однак їх не назбиралось. Цього разу за структуру міської ради, якою передбачені посади заступників міського голови, проголосували всього 13 депутатів із 24 присутніх.

Таким чином залишається в силі рішення про структуру міської ради, за яке проголосували депутати в грудні минулого року. Тобто посаду помічника міського голови продовжить обіймати Ігор Слубський, радника – Богдан Романчук

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: