fbpx

У мерії розповіли, які зміни чекають міський парк

Суспільство 13:47, 16.08, 2017

Вже незабаром у парку очистять і облаштують джерело, спорудять спортивний і баскетбольний майданчики з місцями для глядачів.

Джерело, до якого франківці приходять за чистою водою, облаштують по-новому, зроблять зручнішим доступ. Зараз готують проект, самі ж роботи розпочнуть вже наступного року.

Неподалік джерела планують облаштувати спортивний майданчик. Спортивну інфраструктуру доповнить баскетбольне поле. Його спорудять при вході до парку зі сторони вул. Дорошенка, поблизу стадіону. За словами директора КП "Центр розвитку міста та рекреації" Руслани Василюк, це буде професійний майданчик з обладнаними лавочками для глядачів, повідомляє сайт міськвиконкому. 

Окрім благоустрою та спортивної інфраструктури, головним завданням, за словами Руслани Василюк, залишається очищення озер. Перший отап вже завершено, а минулого тижня працівники розпочали очищення річки Млинівка, яка наповнює водою міське озеро. На верхньому озері планують встановити аераційний фонтан. Це буде не тільки гарно, але корисно: фонтан забезпечить циркуляцію води та наповнюватиме її киснем. 

Мости у парку планують не тільки реконструювати, частково розширити, але й перетворити на туристичну цікавинку. 

"Наш міський парк повинен відповідати усім смакам та сучасним тенденціям. Хочеться, щоб тут знайшли собі вподабання усі: від найменших до найповажніших. Насправді напрацювань дуже багато, багато проектів зараз на стадії погодження, деякі ще тільки у мріях. Але можу запевнити, що на жителів та гостей чекає багато красивих, сучасних змін в одному з найулюбленіших місць відпочинку", – зазначила Руслана Василюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: