fbpx

Від сьогодні на автодорозі Мукачеве – Івано-Франківськ – Львів обмежений рух транспорту

Суспільство 10:24, 16.06, 2015

Служба автомобільних доріг у Львівській області з 16.06.15 р. на автодорозі Н-09 Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів вводить обмеження руху великовагового транспорту вагою понад 20 т, інформує прес-служба САД у Львівській області.

Про це інформує прес-служба САД у Львівській області

Обмеження вводяться на автомобільній дорозі Н-09 Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів на ділянці км 395+396 – км 439+169. На цій ділянці проїзд транзитного та великовагового транспорту буде заборонено.

Рух транспорту здійснюватиметься у реверсному режимі. Об’їзд вищевказаної ділянки автодороги для транзитного та великовагового транспорту вагою понад 20 т буде здійснюватись в прямому і зворотному напрямках.

Служба автомобільних доріг у Львівській області просить водіїв із розумінням поставитись до тимчасових незручностей. На вказаних ділянках автотраси проходить поточний ремонт дорожнього покриття.

Орієнтовний термін виконання робіт – до 1 вересня ц.р. Виконавець робіт  ТзОВ "ПБС".

Фірма франківського нардепа виграла майже 200 млн гривень на ремонт дороги Львів – Івано-Франківськ. Фірма "ПБС", яку пов'язують з народним депутатом від Івано-Франківська Олександром Шевченком, відновлюватиме покриття на 19,3 кілометрах дороги від села Давидів до кордону з Івано-Франківщиною (через Бібрку).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: