fbpx

Жителі села Устеріки протестували під Івано-Франківською ОДА проти децентралізації

Суспільство 11:47, 25.05, 2016

Сьогодні, 25 травня, під Івано-Франківською ОДА зібралися жителі села Устеріки, які протестують проти децентралізації та приєднання їхнього села до Білоберізької ОТГ.

Мешканці карпатського села кажуть, що вони проти примусової колективізації і не хочуть ніякого об’єднання. За їхніми словами, сільський голова, який склав свої повноваження, зрадив їхню громаду, тому вони вимагають оголосити перевибори, передає Станіславське ТБ.

Також вони вимагають зустрічі з Сергієм Басарабом – їхнім депутатом обласної ради та чинним заступником голови ОДА. За словами селян, з Басарабом вони намагаються зустрітися від початку року, але безуспішно.

Як писав КУРС, 17 травня 2016 року громада села Устеріки провела акцію громадської непокори в зв'язку з тим, що, починаючи з влади місцевих рівнів і закінчуючи правоохоронними органами, всі нехтують громадською позицією жителів села Устеріки.

Ще в обласної влади громада просить кошти на переобладнання приміщення сільської ради села в дитячий садок, оскільки на цей час сільська рада, за словами мешканців села, і так пустує. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: