fbpx

У Франківську бренд "Гаптувальня" допомагає відновитися двом підприємствам, які переїхали із зони війни

Економіка 20:20, 12.04, 2022

Вишиванка завжди була оберегом українців. І навіть у період війни вона підіймає патріотичний дух та надихає на перемогу. Попри труднощі, які переживає зараз бізнес, підприємцям, які розвивають бренд українського одягу – етновбрання Gaptuvalnya, вдалося не лише втриматися на ринку, але й прихистити ще два підприємства з регіонів, де ведуться активні бойові дії.

“Колаборуємося з київським проєктом – познайомилися ще раніше, під час представлення на платформі Всі.Свої. – це маркети українського одягу. Ми для дівчат робимо вишивку – у них також одяг декорований вишивкою. Тільки в іншому стилі – це кежуал-стиль. У них не було власного виробництва, вони раніше, до війни, замовляли вишивку в Харкові”, – розповідає засновниця бренду Наталія Гергелюк.

Інша колаборація, за її словами, – вишивальне підприємство з-під Києва. “Вони приїхали сюди, і ми разом пробуємо розширити нашу площу, щоби їх до себе забрати і разом працювати. Ми даємо обладнання і даємо робочі руки – наші працівники допомагають підприємствам уже відновлювати роботу”, – каже підприємиця.

Вона наголошує, що підприємства працюватимуть в одній галузі – колаборація можлива, бо вони не складають одні одним конкуренції. У виробників у підсумку – різні кінцеві продукти. “Ми доповнюємо і підсилюємо одні одних”, – додає Наталія Гергелюк.

КУРС писав, що бренд Chernikova у Франківську запрошує переселенців до співпраці

Нагадаємо, в Долину переїхала київська компанія “Дукор”, яка виробляє дитяче і спортивне обладнання

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: