fbpx

Адвокат Коцаби зірвала засідання суду, обізвавши свідка "зомбі-вбивцею"

Суспільство 15:43, 04.06, 2015

В Івано-Франківському міському суді відбулося судове засідання у справі франківського блогера Руслана Коцаби. Сьогодні суд допитав кількох свідків.

Суд допитав свідка Линюка, який воював в Афганістані. На Сході України свідок працював як волонтер.

"Я тоді був на передовій, і мене, і моїх побратимів вразила його (Коцаби) заява. Я сам особисто бачив вбитих російських солдатів, при яких були документи", – відзначив свідок.

У відповідь адвокат Руслана Коцаби Тетяна Монтян назвала свідка зомбі-вбивцею. Також вона відзначила, що Путін, якщо б хотів, то міг би дійти до Львова за два дні. Через Тетяну Монтян в залі почалась сварка  свідок назвав її "втраченою людиною". Суд оголосив перерву до 30 червня.

Як повідомляв КУРС, вчора Коцабу залишили під арештом ще на два місяці. На початку сьогоднішнього засідання суду блогер звинуватив прокуратуру у затягуванні процесу.

Вчора в суді допитували чотирьох свідків, вони засудили поширення Коцабою антимобілізаційного ролика і звинуватили його у спотворенні інформації про війну на Донбасі. 

Нагадаємо, блогера Коцабу, автора антимобілізаційного відеоролика, який був поширений у соціальних мережах, звинувачують у державній зраді

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: