fbpx

Благодійний фонд Дерев’янка нагородив найкращих учнів і вчителів Тисменицького району. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 11:24, 03.06, 2019

Наше майбутнє у їхніх руках. Вже увосьме Всеукраїнський благодійний фонд народного депутата України, лідера партії "ВОЛЯ" Юрія Дерев’янка відзначає найкращих учнів Тисменицького району. Сертифікати з грошовими преміями отримують переможці всеукраїнських та обласних предметних олімпіад, різноманітних конкурсів з навчальних предметів.

"Саме вам будувати нашу Україну, гідне життя для себе і для своїх дітей. І я особисто як мама двох учнів хотіла, щоб ви досягали великих результатів в Україні та отримали визнання в цілому світі. Щоб ви стажувалися, отримували досвід за кордоном, але обов'язково працювали тут, в Україні", – каже координатор партії "ВОЛЯ" в Івано-Франківській області Тетяна Пришляк.

Тож один за одним на сцену тутешньої школи виходять майбутні художники, вчителі, лікарі, архітектори та політики. Кажуть, вже мають чимало планів на майбутнє. А головне – сили і бажання змінювати свою країну на краще.

"Я би хотів, щоб казали не Україна йде до Європи, а Європа до України. І вони вже хотіли жити, як у нас. І люди звідти їхали до нас, щоб покращити своє життя, а не ми до них", – каже переможець обласної олімпіади з питань місцевого самоврядування, децентралізації влади та публічного управління Володимир Книгиницький.

Перемоги учнів, кажуть організатори, не були б можливими без тих, хто щодня вкладає душу в цих хлопців та дівчат. Тож грошові винагороди від Благодійного Фонду Юрія Дерев'янка отримали і педагоги.

"Кожен вчитель повинен гордитися тим, що його учень здобуває якихось успіхів, і навіть коли він перевершує вчителя  найбільше досягнення",  каже вчитель образотворчого мистецтва Василь Сендецький.

Відзначимо, що цього року нагородження переможців олімпіад від Благодійного фонду Юрія Дерев’янка уже відбулось в Богородчанах, Бурштині та Більшівцівській ОТГ, а також у Рожнівській ОТГ та Рожнятівському районі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: