fbpx

Дмитро Булатов взяв участь у Форумі молоді діаспори

Суспільство 18:02, 26.08, 2014

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов побував на Прикарпатті та взяв участь у Форумі молоді діаспори "Франківськ 2014"

Виступаючи перед учасниками Форуму, міністр зазначив, що йому дуже приємно знаходитись в оточенні молодих і талановитих українців, які, хоча й проживають за межами своєї батьківщини, залишаються справжніми патріотами.

"Дуже приємно бачити, що патріотичний ланцюжок простягнувся по всьому світу, – зазначив Дмитро Булатов. – Українська символіка майорить всюди, і дуже приємно, переглядаючи соцмережі, бачити, як українці в різних куточках світу піднімають синьо-жовті прапори та об’єднуються  заради спільної мети. Незважаючи на те, що зараз дуже складні часи, є позитив, який нас об’єднав. Ніколи Україна не була такою єдиною, ніколи українці не були такими ввічливими один до одного і ніколи вони не були такими сильними духом, як зараз".

Міністр молоді та спорту подякував представникам СКУМО за організацію Форуму й пообіцяв подальшу підтримку влади.

"З боку держави робляться кроки на зустріч молодіжним організаціям, щоб молодь могла відчувати нашу підтримку не на словах, а у справах. Ми вважаємо, що такі заходи мають проводитись постійно і українці мають підтримувати один одного, незалежно від місця їхнього перебування", – підкреслив міністр.

Як повідомляв КУРС, сьогодні в рамках Форуму в Івано-Франківську підписали Меморандум про співпрацю між Світовим конгресом українських молодіжних організацій та Міністерством молоді та спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: