fbpx

Дмитро Міхалець розповів, як сумує за Івано-Франківськом

Суспільство 14:25, 26.12, 2017

За півтора місяця керівник Патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець скучив за містом.

Про це він розповів сьогодні на зутрічі з франківськими журналістами, зазначивши, що приїхав усього на день.

"Івано-Франківська дуже не вистачає. Одне з найкращих міст України. Моє рідне місто Хмельницький кардинально відрізняється і в плані роботи, і в плані спілкування з людьми, журналістами", – розповів Дмитро Міхалець.

Він також наголосив на відмінностях між містами.

"Мені не вистачає у Хмельницькому чисто української ментальності, заходів, ярмарок. Я дивився стрім, коли у вас відривали ялинку,  дуже багато людей було, у нас було менше. У Хмельницькому досить часто чується російська мова, тут такого не було. Ще одне  гір немає. Це, на жаль, величезний недолік",  додав полісмен.

Як писав КУРС, Дмитро Міхалець залишається на посаді начальника патрульної поліції Івано-Франківська, а у Хмельницький відряджений для надання практичної допомоги.

На рішення змінити Франківськ на Хмельницький вплинув Василь Віконський, начальник ГУ Нацполіції в Хмельницькій області, що раніше працював в Івано-Франківську заступником начальника ГУНП.

"Я намалював два стовпці: в одному записував плюси, в другому мінуси. І знаєте, було кілька важливих плюсів. Я довго обдумував пропозицію. Тут прекрасний колектив. У нас була команда, яка будувала всю роботу. Це одна з найкращих команд. Одне з найкращих управлінь в Україні",  поділився Міхалець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: