fbpx

Доброволець "Айдару" Петро Шкутяк представив на голову Долинської РДА свого побратима Андрія Стандіо

Політика 16:39, 07.12, 2014

Свою кандидатуру на посаду голови Долинської райдержадміністрації подав доброволець батальйону "Айдар" Андрій Стандіо. Його на громадських слуханнях представив екс-голова Долинської РДА, поранений доброволець "Айдару" Петро Шкутяк.

"Хочу дати Андрію Казимировичу характеристику як професіонала-управлінця, як громадського діяча і як патріота", – сказав Шкутяк учора на громадських слуханнях з визначення кандидатів на голову Долинської РДА.

Андрій Стандіо працював у районній державній адміністрації начальником архітектурно-планувального бюро, а відтак – заступником голови райдержадміністрації, коли Шкутяк її очолював (2009-2011 роки).

"Ми всі працювали однією командою, і я його роботу оцінюю як дуже добру. Можливо, на перших порах він не мав великого досвіду, але він швидко вчився і вникав у поставлені завдання дуже добре",  відзначив Петро Шкутяк.

За його словами, саме з ініціативи Стандіо всі державні установи Долинського району тоді отримали державні акти на землю.

"Це була важлива справа для того, щоб ніхто не міг користуватися без дозволу земельними ділянками бюджетних установ: дитячих садочків, шкіл та лікувальних закладів", – пояснив "айдарівець".

Крім того, Долинський район брав участь у реалізації програм ЄС-ПРООН, і вісім населених пунктів Долинського району отримали грамоти цієї програми, а дякуючи злагодженій роботі працівників усіх управлінь та командній роботі, Долинський район мав найбільший бюджет розвитку.

Андрій Стандіо, розповів Петро Шкутяк, започаткував шкільні турніри з міні-футболу та планує організувати в районі діяльність Національної скаутської організації "Пласт".

"І тепер я про нього скажу як про патріота. Я його не бачив ніде у великих врочистих заходах, і він не з тих, хто говорить гучні слова. Але я його бачив 1 грудня минулого року на Банковій, я його бачив 22 січня на Грушевського, я його бачив 19-20 лютого на майдані Незалежності. З липня місяця він є добровольцем батальйону "Айдар". Так сталося, що, коли я, поранений, був у Харківському госпіталі, то ми з ним зустрілися – він їхав туди, а я повертався назад. Він брав участь у бою за 32-у блокпості, і він один зміг довезти туди боєприпаси і пальне під перехресним вогнем і повернувся назад у свій батальйон. Це я говорю для того, щоб зрозуміли, що це людина, яка готова добровільно ризикувати своїм життям за нашу державу", – підсумував Шкутяк.

Як повідомляв КУРС, у Долині на крісло голови РДА претендують 10 кандидатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: