fbpx

Двоє композиторів ділитимуться "силою розуму" на конференції TEDxIvanoFrankivsk 2017

Суспільство 14:15, 28.08, 2017

Організатори конференції TEDxIvanoFrankivsk розкрили імена двох спікерів, які виступлять на цьогорічній конференції. Нерозривний творчий тандем Романа Григоріва та Іллі Разумейка поділиться "силою розуму" з гостями заходу.

Про це анонсують на сторінці TEDxIvanoFrankivsk-2017. 

Роман Григорів – композитор, диригент, автор камерних, вокальних, симфонічних творів, а також опер та музики до вистав, перформер формації NOVA OPERA.

Ілля Разумейко – композитор, автор опер, електронної та вокальної музики, арт-менеджер, перфомер формації NOVA OPERA, студент віденської консерваторії.

Франківцям митці добре відомі як засновники та організатори сучасного мистецького фестивалю PORTO FRANKO.

Роман Григорів працює композитором та артистом Національного Президентського оркестру України, а у 2016 році став керівником колективу. У його творчому доробку такі успішні постановки як trap-опера "Wozzeck" та жах-опера "Hamlet".

Ілля Разумейко свого часу працював у Національному театрі оперети України. Потім отримав музичну освіту у Віденській консерваторії у класі всесвітньо відомого композитора академічної та експериментальної електронної музики Карлхайнца Есселя. Серед виконавців творів Іллі – оркестр "Київська камерата", солістка Віденської опери Лєна Бєлкіна, французька диригентка Марія Жако.
У 2015 році Роман Григорів спільно з композитором Іллею Разумейком та режисером Владиславом Троїцьким створили оперу-реквієм "IYOV" на замовлення міжнародного фестивалю ГогольFest-2015. Опера отримала шалений успіх та була презентована у Польщі, Данії, Австрії, Македонії, Китаї та США. У 2016 року цим творчим тандемом створено сон-оперу "НепрОсті" за романом Тараса Прохаська та оперу-цирк "BABYLON", які презентувалися на фестивалях ГогольFest, Atlas Weekend, Porto Franko ГогольFest та Festiwal Teatrów Błądzących.

Також серед спікерів – головний виконавчий директор провідної американської фірми "Powers Young & Company" Алан Янг, відомий франківцям дизайнер і музикант Ярема Стецик, керуючий партнер інноваційного парку Unit.city, голова правління Radar Tech, а також засновник та продюсер Comedy Club UA Максим Бахматов та молодий український вчений, математик за освітою Олексій Рубанов. Олексій працює у сфері комп’ютерного програмного забезпечення. Розробив технологію навчання снайперів. Також виступить в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Квитки можна замовити за посиланням: http://buy.tfe-lite.com/uk/72005/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: