fbpx

Екс-керівник франківського міського парку оскаржує своє звільнення у суді

Суспільство 18:46, 19.04, 2016

Івано-Франківський міський суд відкрив провадження у справі за позовом екс-директора КП "Івано-Франківський міський парк культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка" Володимира Ротару до голови міста Руслана Марцінківа.

Відповідну ухвалу суд виніс 8 квітня.

Володимир Ротару просить суд скасувати розпорядження міського голови щодо його звільнення. Також він через суд хоче повернутися на роботу, стягнути середній заробіток за час вимушеного прогулу та вимагає у мера відшкодування моральної шкоди.

Суд призначив засідання на 12 травня 2016 року.

До слова, суд прийняв справу до розгляду за другим разом. У першій позовній заяві Ротару просив заборонити Івано-Франківській міській раді, виконавчому комітету та деяким посадовцям ліквідовувати  КП "Івано-Франківський міський парк культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка", а також не вчиняти дій щодо створення замість нього КП "Центр розвитку міста та рекреації".

Нагадаємо, 11 березня Івано-Франківська міська рада замість комунальної організації "Міський парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка" створила КП "Центр розвитку міста та рекреації". Статутний капітал підприємства становить 450 000 гривень.

Як писав КУРС, новостворене підприємство очолила Руслана Василюк, яка раніше виконувала обов’язки директора КП "Єдиний розрахунковий центр".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: