fbpx

Франківська Муніципальна варта похвалилася, що витягла з холодильника кота

Суспільство 17:44, 18.10, 2017

Кота, який застряг у холодильній установці магазину, діставали хлопці з рятувального відділу Муніципальної варти Івано-Франківська.

За допомогою до Варти звернулися жителі будинку по вулиці Сахарова. Повідомили про те, що трапилася така неприємна ситуація, повідомляють у Муніципальній варті.

"Ми намагаємося допомогти людям у тих ситуаціях, за які інші міські служби не беруться,  розповідає рятувальник Юрій Титоренко. – Витягаєм людей, які застрягли автомобілем. Допомагаємо боротися з наслідками стихії. Часто навіть міняли людям колеса на дорозі, якщо у них не було можливості зробити цього самим. Тому і цього разу не відмовили у допомозі. Більше того, як потім з’ясувалося, кіт в електричних дротах цілком міг спровокувати коротке замикання та пожежу…"

Хлопці вимкнули холодильну установку, щоб уникнути ураження електричним струмом, і зняли захисну кришку. Налякана тварина забилася в електричний двигун та заплуталася у дротах. Та все ж її вдалося звільнити.

Як писав раніше КУРС, за рік міська рада профінансувала "Муніципальну варту" на 7,3 млн грнЗ них 3,27 млн грн зі спеціального фонду та більш як 4 млн грн – із загального фонду бюджету. На підприємстві працює 40 осіб.

Нагадаємо, що міська рада створила КП "Муніципальна варта" 8 липня минулого року зі статутним капіталом 1 млн грн. Тоді патрульна поліція та учасники АТО просили міськраду не голосувати за створення підприємства, оскільки його статут суперечить чинному законодавству.

Відтак міська рада збільшила статутний фонд нещодавно створеного комунального підприємства "Муніципальна варта" з 1 до 10 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: