fbpx

Франківський активіст змусив ПриваБанк і WOG перейнятися безпекою на дорогах

Суспільство 21:24, 30.05, 2015

Великі компанії відреагували на звернення івано-франківського активіста, засновника ініціативи Vision Zero for Ukraine Віктора Загреби.

Нагадаємо, Віктор Загреба на початку квітня задокументував порушення водіями інкасаторських автомобілів Приватбанку ПДР і публічно звернувся до керівництва комнаії із закликом навчити своїх водіїв культурі руху й провести кампанію за безпечну поведінку на дорогах. Активіст також запропонував нанести на автомобілі наліпки з контактами кол-центру для моніторингу поведінки водіїв.

Також Віктор Загреба порушив проблему продажу на автозаправках WOG так званих заглушок для ременів безпеки. 

Публікації активіста дали результат. Про це повідомляють на сторінці ініціативи Vision Zero for Ukraine

"Яких змін може досягнути за пару місяців одна людина і використання фейсбуку? Дивіться. Нам завдяки цій сторінці вже вдалося – методами цивілізованого онлайн-діалогу  переконати дві великі компанії змінити в кращий бік їхні політики стосовно безпеки дорожнього руху:
1) Компанія Мережа АЗК "WOG" після наших публікацій вилучила з реалізації "заглушки для ременів безпеки";
2) Найбільший банк України ПриватБанк запровадив нову практику  на кожному інкасаторському авті відтепер буде нанесено великий стікер (на фото) з електронною адресою, на яку кожен може надіслати скаргу на порушення правил руху працівниками банку.
Ми вдячні цим компаніям за адекватну і раціональну реакцію на наш галас. Ми запрошуємо інші компанії і інших громадян повторювати цей приклад",  йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо також, що Віктор Загреба звернувся до парламентського комітету з транспорту з пропозицією внести зміни до Правил дорожнього руху.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: