fbpx

Франківський "стоматолог-різник" проситиме про помилування

Суспільство 08:33, 25.08, 2016

Захист місцевого стоматолога Ігоря Вуйціва, якого засуджено за жорстоке подвійне вбивство із розчленуванням тіл убитих (ч. 2 ст. 115 ККУ), подав апеляцію на рішення суду і намагатиметься, аби 31-річного дантиста помилували

2 вересня відбудеться засідання Апеляційного суду Івано-Франківської області. Апеляцію розглядатимуть судді Вилка, Гриновецький та Васильєв, пише ГК.

Співмешканку "стоматолога-різника" Юлію Бойко, яка, на думку суддів, приховала інформацію про злочин, скоєний Вуйцівим, засудили до трьох років позбавлення волі. Нагадаємо, вирок у цій вступив в силу з моменту оголошення, тобто 17 червня 2016 року.

Варто додати, що Ігор Вуйців також повинен відшкодувати по 500 тисяч батькам убитих.

Нагадаємо, не так давно в Івано-Франківському міському суді завершився розгляд справи так званого "стоматолога-різника". 31-річний франківський дантист визнаний винним у вбивстві та розчленуванні тіл двох своїх товаришів по чарці та засуджений на довічне позбавлення волі. Головними фігурантами цієї резонансної справи були місцевий стоматолог Ігор Вуйців та його подруга Юлія Бойко. Майже півтора року їх судили за особливо важкий злочин – подвійне вбивство з розчленуванням, що був скоєний в обласному центрі Прикарпаття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: