fbpx

Гончарук пообіцяв підприємцям чесну роботу та прозорий діалог

Суспільство 14:43, 25.03, 2015

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук провів зустріч з керівниками підприємств з іноземним капіталом.

За словами Гончарука, для залучення нового інвестора повинен бути конструктивний діалог з існуючими. Адже перед тим як вкласти гроші, іноземні інвестори завжди спілкуються з тими, хто це зробив раніше, пише Бліц-інфо.

"Сьогоднішній день – це початок відкритої, прозорої, чесної і публічної роботи місцевої влади з підприємствами, де залучений іноземний капітал. Наша ціль – стати для вас зрозумілими, прогнозованими та чесними", – зазначив голова ОДА.

Очільник Прикарпаття зауважив, що за підсумками зустрічі будуть визначені ефективні заходи, програмні дії для того, щоб розвиток основних галузей економіки краю мав право на розвиток.

"Віднині традиційні поняття: корупція, хабар та бюрократичний бар'єр – не повинні бути в порядку денному вирішення проблем. Адже потрібно, щоб підприємство мало шанс не тільки на існування, але й на розвиток", – наголосив високопосадовець.

У свою чергу директор ТОВ "Вулкаскот Україна" Віктор Подолян звернув увагу на те, що зараз іноземні інвестори думають не про те, як розгорнути свій бізнес в Україні, а навпаки – як втекти.

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: