fbpx

Громада Франківська обрала логотип міста, – мерія

Суспільство 13:47, 16.01, 2018

Прес-служба міського голови Івано-Франківська оприлюднила проект логотипу, який переміг у голосуванні.

На сайті виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з 14 грудня 2017 року до 1 січня 2018 року проводилось голосування щодо  визначення думки громадян "Який логотип найкращий для м. Івано-Франківська".  

На розгляд мешканців міста було представлено 8 варіантів логотипу. За даними голосування, лідером був визначений варіант № 2, інформує прес-служба міського голови.

1

За логотип-переможець віддали свої голоси 419 учасників. Всього у голосуванні взяло участь 1060 осіб.

Відділ міжнародних зв’язків, туризму та промоції міста підготував  проект рішення "Про затвердження логотипу міста Івано-Франківська". Пропонується це рішення внести на розгляд виконавчого комітету та сесії.

"Слід також зазначити, що в рамках реалізації українсько-канадського проекту ПРОМІС триває розробка маркетингової стратегії міста. Івано-Франківськ включено в перелік міст, яким за рахунок коштів проекту буде надано сприяння в розробці бренду. З результатами голосування можна ознайомитись на сайті http://golos.mvk.if.ua/golos/147", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, варіанти логотипів, запропоновані мерією, викликали насмішки у соцмережах та зауваження, чому у голосуванні немає варіанту відповіді "жоден".

Одразу після публікації результатів голосування новий логотип міста висміяли у Вікіпедії. 

Читайте КУРС у Telegram – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: