fbpx

І сквер, і капличка: Заріцький пропонує міській владі компроміс

Суспільство 18:48, 18.04, 2016

Власник будівельної компанії "ТОРА-10" Віталій Заріцький звернувся до міської влади та громади Івано-Франківська.

Як повідомляв КУРС, конфлікт і судова тяганина довкола ділянки на Пасічній-Витвицького триває три роки. 15 січня цього року господарський суд Івано-Франківської області визнав право на користування цією земельною ділянкою за ТзОВ "Тора-10". Міська рада подала апеляційну скаргу, розгляд якої заплановано на 26 квітня. Раніше Віталій Заріцький заявляв про викривлення інформації про будівництво на Пасічній та пропонував мирову угоду, яка передбачає облаштування скверу. Однак на зборах 25 березня мешканці Пасічної відкинули пропозиції Заріцького щодо мирової угоди і наполягають на будівництві скверу за рішенням міської ради. Сам Заріцький заявив про тиск з боку міської ради

Сьогодні підприємець оприлюднив відкрите звернення до влади і громади міста з пропозицією, яку вважає компромісною.


Звертаюся до громади Івано-Франківська, до міської влади – Руслан Марцінків Микола Вітенко Олексій Кайда – і до опонентів з вулиці Витвицького – Сквер Первоцвіт Галицька-Витвицького, 9.

Як керівник підприємства "Тора-10", хочу запевнити Вас, що ми працюємо виключно в правовому полі. Переконаний, що протизаконними діями влада і активісти відстоюють лише свої особисті інтереси, а не інтереси громади.

1

Ця історія уже довго обговорюється і, думаю, набридла жителям міста. Тому, користуючись нагодою, пропоную меру, депутатам і активістам наступний вихід з ситуації, що склалась.

ТОВ "Тора-10" відмовиться від своїх позовних вимог по спірній території 1,2 га, якщо натомість нам дадуть можливість повернути вкладені інвестиції на ділянці 0,8 га по вулиці Макогона, 23 А, яку злочинним шляхом хочуть вкрасти на наступній сесії, віддавши під забудову наближеній до влади фірмі ТОВ "Івано-Франківське дорожнє управління".

Такий компроміс дасть місту і сквер, і капличку, і майбутні надходження в бюджет від нашого підприємства. В іншому випадку, якщо кінцеве рішення суду доведе нашу правоту, місто втратить гроші, витрачені на сквер, або змушене буде з бюджету повернути нашому підприємству витрачені кошти та неотримані доходи.

2

Крім того, земельна ділянка по Макогона, 23 А буде незаконним чином безкоштовно подарована наближеній до ВО "Свобода" фірмі. Не хочу цього, щиро!

ТОВ "Тора-10" підтримує будівництво скверу і жодним чином не бореться з будівництвом каплички, хоч і вважаємо ці дії незаконними.

3

Ми готові до компромісу, незважаючи на те, що влада найняла PR-технолога для обливання мене брудом, а люди вчиняють хуліганські дії та пишуть на парканах неадекватні речі.

4

Прошу громаду Івано-Франківська, владу міста та моїх опонентів підтримати дану мирову угоду.

З повагою, 
Директор ТОВ "Тора-10" Віталій Заріцький

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: