fbpx

"Картка іванофранківця" стане іменною

Суспільство 11:28, 14.04, 2018

Багатофункціональна "Картка іванофранківця" буде іменною персоніфікованою електронною пластиковою карткою, носієм персональних даних її власника.

Про це повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Івано-Франківська Андрій Гіглюк.

Картка підтримуватиме додатки, пов’язані з наданням і обліком різноманітних соціальних пільг, на які має право її власник. Також може бути виготовлена у формі банківської платіжної картки. Основною ж функцією буде її застосування при автоматизованій системі оплати проїзду через спеціальні валідатори, які будуть встановлені в громадському транспорті.

Заплановано, що вже з 1 січня 2019 року КП "Електроавтотранс" на всіх транспортних засобах власного підпорядкування має здійснювати оплату проїзду через нову багатофункціональну картку. Підставою для пільгового проїзду у міському громадському транспорті і надалі залишатиметься як картка старого зразка, так і новітнього багатофункціонального. 

На сьогодні" Картка іванофранківця" не є іменною, має тільки індивідуальний номер і забезпечує безкоштовне перевезення пільгових категорій населення при її наявності та посвідчення про право на соціальні пільги. Вона дає право на знижку в соціальних аптеках та магазинах, а також на безкоштовне відвідування всіх футбольних матчів ФК "Прикарпаття", інформує прес-служба міської ради.

Нагадаємо, перші "картки іванофранківця" видали на початку минулого року.

Нещодавно франківська мерія купила ще 75 тисяч пластикових "карток іванофранківця" для містян та мешканців навколишніх сіл – Крихівців, Угорників, Хриплина, Вовчинця, Микитинців.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: