fbpx

Марічка Бурмака виступила в храмі Царя Христа та заколядувала Василям у Франківську. ВІДЕО

Культура 19:20, 14.01, 2019

Відома українська співачка Марічка Бурмака приїхала до Франківська на закриття міжнародного фестивалю "Коляда на Майзлях".

Сьогодні в Івано-Франківську завершується міжнародний фестиваль "Коляда на Майзлях". Участь у фестивалі взяли понад 30 гуртів з України та закордону. А також відомі співачки Ніна Матвієнко та Марічка Бурмака.

Нагадаємо, що святкування останнього дня Х Міжнародного фестивалю "Коляда на Майзлях" розпочалось Архієрейською Божественною Літургією, яку очолив Глава УГКЦ. блаженніший Святослав Шевчук у храмі Царя Христа, де проходили фестивальні виступи. Патріарх УГКЦ спеціально з цієї нагоди прибув до Франківська. Разом із ним фестиваль відвідав міністр культури Євген Нищук. 

КУРС писав, що блаженніший Святослав у Франківську назвав свою улюблену колядку. А Євген Нищук зазначив, що по-справжньому відчути Різдво можна тільки на Прикарпатті. 

На гала-концерті в храмі, яким завершили фестивальний цикл, разом із предстоятелями колядувала Марічка Бурмака.

 

Після цього народна артистка України виступила на святковому дійстві "Від Василя до Василя" на Вічевому майдані у Франківську. Вона виконала традиційні колядки і щедрівки, вітаючи всіх Василів.

 

 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: