fbpx

Марцінків назвав три пріоритети цього року у Франківську

Суспільство 15:24, 01.03, 2018

На засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради під час обговорення питання про економію міського бюджету міський голова Руслан Марцінків зазначив, що для міста є три пріоритети на фінансування цього року.

Зокрема, мер визначив: розвиток комунального транспорту, будівництво мосту та переведення котелень СТЕК на обслуговування ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго".
"Це буде становити близько 60 відсотків бюджету року", – зазначив Марцінків.
Члени виконкому підтримали проект рішення "Про заходи щодо наповнення бюджету міста, дотримання режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни на 2018 рік", в межах якого обговорили фінансові пріоритети Франківська.
 
Зокрема, серед заходів з режиму економії бюджету міста передбачили переглянути перелік платних послуг, що надаються бюджетними установами, та розглянути можливість їх розширення і спрямувати ці кошти на фінансування видатків установ.
 
Розробити заходи з енергозбереження у кожному бюджетному закладі Франківська.
 
А також модернізувати мережу професійно-технічних навчальних закладів з урахуванням необхідності їх скорочення та укрупнення відповідно до потреб ринку праці міста.
 
Як писав КУРС щодо передачі будинків, які перебувають на балансі Станіславської теплоенергетичної компанії, на обслуговування "Теплокомуненерго", то з першого березня частину мали перевести на обігрів від новозбудованої котельні на базі колишнього 63-го котельно-зварювального заводу. Однак через різке похолодання процедуру довелося відкласти. 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: