fbpx

Марцінків похвалився фотосесією в новому "Богдані", що вперше вийшов на маршрут. ФОТО

Суспільство 09:07, 10.05, 2018

Сьогодні новий великогабаритний "Богдан" вперше вийшов на маршрут №27.

"День починається гарно, коли вранці у хорошій компанії їдеш в сучасному комунальному транспорті. Сьогодні оновлений маршрут №27 вперше виїхав на вулиці Івано-Франківська. Комунальний, зручний і доступний. За 4 гривні можна з Каскаду потрапити на вул. Пулюя і назад. Сервіс від КП "Електроавтотранс" ІФ випробував на собі і рекомендую кожному.  Вдалий старт і незмінний курс на розвиток комунального транспорту", – написав Руслан Марцінків.

Автобуси мають 30 сидінь і вміщають 76 пасажирів, разом зі стоячими місцями. Гарантія на транспорт – 2 роки або 100 тис. км пробігу. Що головне – вони повністю облаштовані для маломобільних груп. Це не тільки люди з інвалідністю, але й мами з візочками, літні люди.

Як писав КУРС, автомобілебудівна корпорація "Богдан Моторс" запропонувала найнижчу ціну на поставку 24 дванадцятиметрових міських автобусів КП "Електроавтотранс". Перший великогабаритний автобус "Богдан" доставили до Франківська 16 квітня. 

Нагадаємо, 2018 рік в Івано-Франківську оголосили роком комунального транспорту. Міська рада прийняла програму розвитку комунального транспорту на 2018-2022 роки. Протягом цього часу КП "Електроавтотранс" планує закупити 50 нових низькопідлогових автобусів за 280 млн грн, ще 30 млн грн закладено на кредитні витрати.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: