fbpx

Марцінків просить виконком скасувати містобудівні умови на будівництво багатоповерхівки у середмісті

Суспільство 09:58, 28.07, 2016

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків винесе на розгляд виконавчого комітету питання про скасування містобудівних умов та обмежень, виданих ПП "Санліт-Захід" на будівництво багатоквартирного житлового будинку на вулицях Марійки Підгірянки – Відкритій.

Про це Руслан Марцінків повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини має підготувати звернення до Управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області щодо скасування реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт (у випадку наявності такої) з будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Марійки Підгірянки – вул. Відкритій",  написав Марцінків.

Як повідомляв КУРС, конфлікт між мешканцями будинків на вул. Підгірянки, 25 і будівельною компанією "Санліт-Захід" триває уже більше року; 26 липня мешканці будинків на вул. Підгірянки, 25 заблокували техніку забудовника, щоб той не зніс їхні туалети та не встановив паркан.

Нагадаємо, приватне підприємство "Санліт-Захід" у травні 2015 року звернулося до Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області з позовом до чотирьох мешканців вулиці Підгірянки. Підприємство просило суд зобов’язати відповідачів усунути перешкоди у користуванні ПП "Санліт-Захід" земельною ділянкою площею 0.1383 га по вул. М. Підгірянки – Відкрита. Суд задовольнив позов частково, зобов'язавши мешканців не чинити перешкод діяльності підприємства. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: