fbpx

Марцінків виконав обіцянку: взявся за міський Держархбудконтроль та звільнив його начальника

Суспільство 18:44, 06.07, 2017

Начальник управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Тарас Рибак подав декларацію перед звільненням.

Декларація охоплює період з 1 січня до 30 червня 2017 року. Тарас Рибак подав її у НАЗК 1 липня.

Цього року Рибак на посаді начальника управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю заробив 52 233 грн. Готівкою він зберігає 4 тис. доларів. Члени сім’ї, як вказано у декларації, інформацію про доходи не надали. До слова, у 2016 році сукупний дохід сім’ї Рибаків становив 125 888 грн.

Крім того, 1 червня цього року Рибак переписав свій автомобіль "Dacia Logan" 2008 року на свого сина Богдана. До речі, цей автомобіль Тарас Рибак придбав у 2015 році, судячи з декларації, за 33 000 гривень. Того ж року сукупний дохід сім’ї Рибаків становив 33 369 грн, з них декларант заробив всього 24 гривні.

Як писав КУРС, Тараса Рибака міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків представив на оперативній нараді 15 березня 2016 року.

Перед тим, 2 березня 2016 року, Марцінків призначив Рибака на посаду головного спеціаліста у патронатну службу, а вже 14 березня той очолив управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю.

Як писав КУРС, раніше Тарас Рибак працював заступником начальника та начальником інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Івано-Франківській області до її ліквідації в серпні 2014 р. згідно з постановою Кабміну. У липні 2014-го прикарпатський "Правий сектор" звинуватив Рибака в отриманні хабарів від підприємців-забудовників і вимаганні грошей від інспекторів ДАБІ. 

У січні 2017 року виконком заслухав звіт про діяльність управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету міської ради. Міський голова висловив претензії до роботи міського Держархбудконтролю та пообіцяв "за нього взятися".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: