fbpx

Мешканці, які виступають проти будівництва поблизу школи №24, перекрили Галицьку та Надрічну. ФОТО. ОНОВЛЕНО

Суспільство 12:27, 16.07, 2018

Мешканці мікрорайону "Пасічна", які виступають проти будівництва двох десятиповерхівок поблизу школи №24, ідуть перекривати рух по вулиці Галицька. Люди обурені, що міський голова не прийшов на зустріч з ними, яка була запланована сьогодні на 12 годину.

На зустріч з мешканцями мікрорайону, яка мала відбутися у школі №24, прийшли заступник міського голови Микола Вітенко та депутат від округу Андрій Строїч. Людей обурило, що міський голова Руслан Марцінків знову їх проігнорував..

Микола Вітенко пояснював присутнім, що ніхто не обіцяв присутності міського голови на зустрічі. Вітенко запевняв мешканців, що донесе їхню позицію меру.

Втім, люди відмовилися від спілкування з Вітенком та пішли перекривати вулицю Галицьку. Пікетувальники вимагають зустрічі з мером. 

Станом на 12:40 два десятки людей ходять по пішохідному переході на Галицькій перед пасічнянським мостом. Інша частина людей перекрила рух по Надрічній під мостом. Пікетувальники пропустили лише кілька машин, які їхали до лікарні.

Утворюються затори. 

Станом на 13-ту годину люди розблокували рух по вулиці Надрічна. Їх запевнили, що протягом 10 хвилин приїде міський голова Руслан Марцінків. Рух по Галицькій заблокований.

Екіпаж патрульної поліції направляє водіїв з Галицької на Пулюя.

1

Як писав КУРС, на Пасічній виник конфлікт через будівництво біля школи №24. БК "Вертикаль" збирається збудувати там дві 10-поверхівки. Частину квартир пообіцяли працівникам СБУ.

Місцеві мешканці подали міській владі електронну петицію проти будівництва і збирають підписи по будинках. Люди хочуть бачити на цьому місці сквер.

18 червня мешканці мікрорайону зустрілися із представниками забудовника. Досягнути домовленості так і не вдалося. Люди погрожували перекрити доступ техніці забудовника до будмайданчика. 

Днями люди заблокували проїзд по вулиці Целевича та Галицьку.

У міськраді мешканцям Пасічної пообіцяли шукати альтернативну ділянку для будівництва висоток для СБУ.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: