fbpx

На фестиваль крафтового пива до Франківська приїдуть пивовари з п'яти країн

Стиль життя 17:32, 12.08, 2016

У п'ятницю та суботу, 26-27 серпня, Івано-Франківськ прийме перший в Україні міжнародний фестиваль крафтового пива "Hoppy Fest". Фестиваль пройде у фортечній галереї “Бастіон”.

"Hoppy Fest" має на меті зібрати поціновувачів якісного та смачного пива. Учасниками фестивалю будуть близько 30 крафтових та малих регіональних пивоварень, частина яких є зарубіжними – з США, Німеччини, Угорщини, Польщі, передає Репортер.

Іванофранківець Назар Дребот, який створив "антипутінське" пиво у США та працює у пивоварні у містечку "East Aurora" штату Нью-Йорк, є співорганізатором події і також привезе на фест власне пиво зі Штатів.

"Це буде перший міжнародний фестиваль крафтового пива в нашій країні, з залученням провідних європейських крафтових пивоварень, – каже Дребот. – Також буде якісна вулична їжа. Можна буде особисто поспілкуватись з провідними європейськими та українськими крафтовими пивоварами. Це більше культурна подія, ніж просто звичайний пивний фест".

Атмосферу свята у "Бастіоні" створять виступи музичних гуртів, ‪‎діджеї‬, різноманітні ‎конкурси‬ для учасників та гостей фестивалю. А для найменших гостей облаштують ‪‎дитячий‬ ‪‎майданчик‬.

Вхід на фестиваль буде вільним.  

"Спробувати ж пиво наших учасників ви зможете ось з таких фірмових скляних бокалів об'ємом 0,33 л, які ви матимете можливість придбати безпосередньо на фестивалі всього за 55 грн.
Гості з бокалом отримають ‪#‎можливість‬ безкоштовно продегустувати 1 бокал пива, вибравши випадковий квиток з назвою пивоварні.

1

#‎Дегустація‬ крафтового пива у наступних броварів  буде вже платною (ціну вони встановлюють самостійно, однак ми рекомендуємо їм, щоб це було не дорожче 30 грн за бокал)",  повідомляють організатори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: