fbpx

На мене чиниться сумашедший тиск, – голова Служби автомобільних доріг області

Суспільство 19:45, 28.07, 2015

Голова Служби автомобільних доріг області Микола Проців поскаржився на тиск нардепів від Прикарпаття.

Голова обласного САДу Микола Проців повернувся з Києва і одразу дав прес-конференцію про ситуацію з ремонтом доріг на Прикарпатті.

За словами Миколи Проціва, він досі не може прийти до тями після того, як "його розпинали і пиляли" народні депутати від області. 

"Йде тиск сумашедший. Один нардеп мені каже: або ми будемо робити, або ніхто. Але чому він не прийшов на відкритий тендер? Йде трансляція в ютубі, є журналісти, Самооборона. Надто прозорі тендери відбуваються. Тому окремі нардепи побачили, що це ніяким чином не побороти і вирішили тиском на мене валити. Я провів тендери на високому рівні, тому я не боюся і готовий вступати в дискусію. Ми не можемо тягнути олігархів", – скаржиться Проців.

Проців обіцяє, що не дасть розікрасти гроші, виділені на ремонт доріг в області. 

Як повідомляв КУРС, колишній заступник головного шляховика Прикарпаття отримав 121 мільйон на ремонт доріг в області. А під час виїзду на місце ремонту дороги поблизу Більшівців групи з представників Івано-Франківської ОДА, Служби автомобільних доріг та народних депутатів від Прикарпаття роботи зупинили через порушення технології.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: