fbpx

На Церковній продовжується будівництво, доки суд з’ясовує його законність. ФОТО

Суспільство 18:22, 29.03, 2016

Івано-Франківський міський суд продовжив слухання за позовом підприємця Олени Кузьмин до міськвиконкому, яка оскаржила скасування містобудівних умов і обмежень на будівництво по Церковній, 52 в Івано-Франківську.

В судове засідання не з’явилися представники відповідача – департаменту містобудування та архітектури та третя сторона  – управління Держархбудінспекції в області.

Позивач та мешканці вулиці Церковної, що у  суді виступають теж третьою стороною, побажали продовжити слухання без сторін, що не з’явилися на суд.

Як писав КУРС, на нинішньому засіданні суд планував перейти до вивчення матеріалів справи.

Однак суддя Пастернак оголосила перерву у судовому засіданні до 27 квітня, щоб викликати до суду представника департаменту та архітектури МВК.

Однак мешканці Церковної зауважили, що доки тривають суди, будівництво ведеться повним ходом.

Представник позивача обурилася, мовляв, перевіряти законність чи незаконність повинні компетентні органи.

У свою чергу суддя порадила сторонам просити один одного ходити на засідання – і справа швидше дійде до завершення.

Як писав КУРС, навесні минулого року на вулиці Церковній у районі садибної забудови вирили величезний котлован глибиною приблизно чотири метри. З’ясувалося, що підприємець Олена Кузьмин в районі одно- та двоповерхової забудови має намір звести багатоквартирний будинок. Представник позивача у суді заявила, мовляв, забудовник помилково вніс у декларацію про початок будівельних робіт дані про 12 квартир, що не відповідає містобудівним умовам і обмеженням.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: