fbpx

Начальник рибоохорони Прикарпаття Володимир Викалюк звільнений із займаної посади

Суспільство 20:35, 16.06, 2015

Офіційний наказ про його звільнення прийшов в управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Івано-Франківській області сьогодні по обіді.

Сьогодні, 16 червня, начальника управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Івано-Франківській області Володимира Викалюка звільнено з займаної ним посади, повідомив КУРСу інспектор управління Любомир Стрембіцький

Викалюка звільнено згідно з наказом Держводагентства України за згодою сторін відповідно до ст. 1 КЗпПУ.

Після перевірки з Агенції водних ресурсів 10 червня він отримав сувору догану. Подання на звільнення Володимира Викалюка 11 червня подав також голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук

Головного рибінспектора області Викалюка активісти та його підлеглі звинувачували у "кришуванні" незаконного видобутку шутру та браконьєрства на річках Прикарпаття. 

Представник Держводагентства України Олексій Бебель, відряджений для вивчення роботи місцевого підрозділу та з'ясування причин конфлікту між керівництвом та інспекторами Івано-Франківськрибоохорони, дійшов висновку про численні порушення, допущені Викалюком. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: