fbpx

Біохіміки ПНУ отримали лабораторне обладнання на 100 тисяч доларів. ФОТО

Суспільство 19:34, 18.03, 2018

Кафедра біохімії та біотехнології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника отримала обладнання від неприбуткової організації Seeding Labs (Бостон, США) за програмою Instrumental Access 2017.

Як повідомляв КУРС, минулого року Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника став одним із 15 переможців програми Instrumental Access від неприбуткової організації Seeding Labs, що в Бостоні, штат Массачусетс. Для того, щоб отримати обладнання, науковцям потрібно було оплатити 25 тисяч доларів.

Багаж з приладами прибув пізно ввечері 15 березня.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Кафедра біохімії та біотехнології.

Кафедра отримала метаболічні клітки для лабораторних мишей, інкубатори для культур клітин, холодильник для зберігання біологічних проб (охолодження до -80 градусів), спектрофотометри, а також інші прилади, важливі для прогресу в наукових дослідженнях. 

На сьогодні працівники кафедри біохімії та біотехнології перебувають на високих позиціях в рейтингу науковців України і мають міжнародне визнання.

Нове обладнання від Seeding Labs дозволить проводити ще ґрунтовніші дослідження з вагомішими результатами і забезпечить ще більше зростання рейтингу кафедри та університету.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: